Wie is TALENTplaza

TALENTplaza is voortgekomen uit twee bedrijven: Salus2Talent en FiTNEZZplaza. Beide actief en gevestigd in Oss. TALENTplaza BV is opgericht in 2016, maar kent een lang verleden van onderzoeken, ontwikkelen en uitproberen. Het resultaat hiervan is de VAT-methode. De aansturing bestaat uit vijf mensen, ieder met zijn eigen expertise. De aansturing bestaat uit 5 personen, elk met zijn of haar eigen expertise.


Corina van Haren, vitaliteit

Corina (1972), getrouwd en moeder van twee tienerkinderen, is ruim dertig jaar actief in de sport, vooral in de fitnessbranche. Zij is afgestudeerd pmt-er. Sinds 2013 is zij eigenaar van FiTNEZZplaza in Oss. Een premium preventieclub waar zij met haar team dagelijks bezig is met gezondheid, leefstijl en vitaliteit van de leden. Corina is specialist wat betreft vitaliteit in het algemeen. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderdeel vitaliteit, binnen de vat-methode.


Maud Trausel, bedrijfsbureau en algemene zaken

Maud (1980), getrouwd en moeder van een zoon, was in haar vorige functie directeur van een basisschool. Sinds 2013 is zij mede-eigenaar van Salus2Talent. Zij stuurt daar het bedrijfsbureau aan. Deze rol heeft zij ook bij TALENTplaza. Maud zorgt ervoor dat alle processen efficiënt op elkaar zijn afgestemd, geborgd zijn en doelstellingen worden behaald. Tevens bewaakt zij de privacy van de kandidaten, werknemers en werkgevers.


Meike Trausel, talentmanagement en intercedenten

Meike heeft een lieve vriend. Zij is verantwoordelijk voor de talentworkshops, stuurt de talentcoaches aan en monitort de voortgang van de kandidaten. Zij onderhoudt contacten met de intercedenten, die in werkplekken bemiddelen. In nauwe samenwerking met de andere vennoten, maar in het bijzonder met haar zus Maud, zorgt zij ervoor dat de kandidaten zich bewust worden van hun talenten en dat ze aan het einde van het traject weten hoe zij hun talenten kunnen gebruiken. Haar werk is geschreven voor haar eigen talent. Zij doet dat dan ook met heel veel plezier.


Evert van Tuijl, business development

Evert (1957), getrouwd en vader van twee studerende twintigers, is al ruim 35 jaar actief in de re-integratiebranche. Hij heeft de markt zien opkomen en doorontwikkelen. In die tijd was hij eigenaar van een re-integratiebedrijf met tweehonderd mensen in dienst. Op basis van zijn kennis en ervaring heeft hij, samen met zijn medevennoten, de bestaande methodes op talentgebied doorontwikkeld.

De integrale koppeling van vitaliteit, en de daarbij ontwikkelde testmethoden en de sportcomponent, is hierin uniek. Zijn verantwoordelijkheid is op zijn lijf geschreven. Hij zorgt ervoor dat onze dienstverlening goed en betaalbaar blijft aansluiten op de wensen van de klant en kandidaat.

Vitaal Talent Werkt!