Oproep sportscholen

Om deelnemers vitaal te maken, gebruiken we fitnesslocaties in heel Nederland. Fit!vak preventieclubs die zich hebben bewezen en hebben onderscheiden door een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande dienstverlening te bieden op het gebied van gezondheid, sport, wellness, fysio en voeding.

De fitnessinstructeurs op deze locaties zijn getraind conform de filosofie en formule van TALENTplaza en hebben het certificaat vitaliteitcoach. De vitaliteitcoach en talentcoach hebben frequent overleg over de deelnemer en zijn voortgang.

Tijdens de begeleiding van de deelnemer naar duurzaam werk stemmen we continu de voortgang in talentontwikkeling en de fitheid van de deelnemer op elkaar af. Dat is een van de sterke punten van TALENTplaza.

Op ons hoofdkantoor in Oss, waar we werken op een totale oppervlakte van 1.700 vierkante meter, zijn we continu bezig met het optimaliseren van de formule, processen en sportprogramma's. Zo is er de toevoeging vitale coaching, waarbij de nadruk ligt op voedingsadvies, mentale coaching, fysiotherapie en massage. Deze interventies kunnen we inzetten om op maat sollicitatiedrempels weg te nemen.

Trainers van TALENTplaza coachen, begeleiden en controleren fitnessinstructeurs overal in Nederland opdat zij hun werk optimaal kunnen doen.

Vitaal Talent Werkt!