Fitnessbedrijven

Hoe vitaler je bent hoe beter je presteert. Dat weet iedereen. Een belangrijke drager van vitaliteit is bewezen het sporten en bewegen. Met sport kun je vandaag mee beginnen. Elk trainingsmoment is een klein succesje op weg je vitaliteitsdoel te behalen. We koppelen deze gedachte aan 'Running Therapie'. Deze vorm van sporttherapie heeft gelijkenissen met de wijze hoe wij naar sporten kijken in het licht van Vitaliteit.

Sport is de drager voor het vitaal worden van een individu. Pas als het individu de weg naar vitaliteit heeft gevonden en in ritme is gekomen, is hij/zij klaar voor zijn of haar zoektocht naar zijn of haar talent. Je moet fit zijn, om je onderontwikkelde talenten competent te maken. Vitaliteit is dus een voorwaarde, wil je de beste zijn op jouw talent en de meeste kansen hebben op de arbeidsmarkt.

De basis voor de drager sport, is fitness. Waarom fitness? Fitness is een individuele groepssport. Je komt alleen, je sportieve doelen zijn speciaal voor de deelnemer geschreven, maar vaak wordt je snel in de groep opgenomen. Fitness is flexibel. De meeste clubs hanteren ruime openingstijden. Kom wanneer je wilt en ontmoet anderen. Doe mee met een groepsles. Of praat fijn bij in de bar. Netwerk je contacten. Sociale omgang en controle is goed voor je vitaliteitsopbouw.

Wij gaan geen fitnesslocaties overnemen om vervolgens onze deelnemers te kunnen laten sporten. Ons Development Center in Oss is voldoende. Daar trainen we fitnessinstructeurs en ontwikkelen we trainingsprogramma's gericht op de werkzoekende zonder baan en werkzoekende met een baan.

Wat we wel willen is samenwerken met andere fitnessbedrijven in Nederland. Bedrijven die hun hart op de goede plek hebben. Er zijn voor de mede mens. Mensen die het minder getroffen hebben. Minder kansen hebben. Mensen die je wilt helpen, omdat ze geholpen willen worden. Fitnessbedrijven die hun sociale hart voorop hebben en niet de ledengroei of euro, en ook nog in het hogere segment gepositioneerd zijn. Denk dan aan Preventieclubs, dat zijn de bedrijven die wij zoeken en die in aanmerking kunnen komen voor een samenwerking. Eerst People, Planet, en dan mag ook de Profit een plek hebben.

Voelt u zich als fitnessclub eigenaar aangesproken tot onze formule, neem dan contact op via www.talentplaza.nl/contact.html

Vitaal Talent Werkt!

Vitaal Talent Werkt!