Workshops talentonderzoek, inzicht en gebruik

Talentcoaches begeleiden de deelnemer door het gehele traject. Dat begint met een online vat-test, die zichtbaar maakt welke drijfveren de talenten van de deelnemer zijn. Maar ook hoe vitaal de deelnemer is op het moment van starten met het vat-traject. Tot slot testen we hoe het gesteld is met de affiniteit met de huidige werkomgeving.

De uitslag van de vat-test bespreekt de talentcoach één op één met de deelnemer. De uitslag geeft inzicht in de talenten van de deelnemer. Hierna bespreken we een plan van aanpak: hoe wij denken dat de deelnemer kan leren omgaan met zijn of haar talenten en welke arbeidsmogelijkheden passen bij de gevonden talenten. Het doel is dat de deelnemer zelf bevlogen raakt van zijn (nieuw) ontdekte talenten.

Hierna volgt de uitvoering van het plan van aanpak door één op één gesprekken, groepsworkshops en oefeningen.

We bespreken de uitslag van de vitaliteittest met de personal coach. Hij gaat de deelnemer begeleiden naar een optimaal vitaliteitgevoel.

Tot slot testen we de huidige affiniteit met de werkomgeving. We bespreken de uitslag met de werkgever, zodat die weet hoe een medewerker de werkomgeving ervaart. Deze informatie kan de werkgever helpen om verbeteringen aan te brengen op de werkvloer.

Vitaal Talent Werkt!